W39

Vecka 39. Hade frukostmys och spikade upp nya saker på väggen. Åt pasta och bakade pizza. Fick höstkänslor och pluggade på CBS. Drack bodega-öl och lagade goda middagar. Besökte dansk design center och Nikolaj Kunsthal. Åt middag på ett bokcafé och promenerade i slottsparken. Fotade blommor i slottsträdgården och avslutade söndagen nere vid västra hamnen. 

AUTUMN LEAVES

jacka- episode, tröja- gina tricot, halsband- carrooco.se, hatt- h&m

WALKING ON A DREAM II

tröja- romwe.com, skor- nilson, byxor- monki, jacka- second hand, keps- h&m

WALKING ON A DREAM

tröja- romwe, byxor- monki, jacka- second hand, keps-h&m
Relativt ny jacka. Stentvättad, fast i svart denna gång!

LIFT ME UP II

jacka- episode, skor-modekungen, byxor-monki, tröja-gina, halsband- hoofstore, väska-h&m

W38

Vecka 38. Kom hem från Göteborg efter finaste helgen. Åt goda frukostar och beskådade min nya lampa i köket. Testade skor och lagade getostsallad. Åkte till Arken med Ida och fick med mig en fotobok hem. Spikade upp nya tavlor och lagade pestolax. Åt på debaser och träffade fina vänner. Kände mig krasslig och drack smoothie.

LIFT ME UP

Röd fransjacka från episode, älskar den.

DUST ON THE GROUND II

skor-nilson, tröja- episode, byxor- bik bok, mössa och väska-h&m

DUST ON THE GROUND

 
skor- nilson, tröja-episode, byxor-bik bok, mössa-h&m

INDIA : ART NOW

Idag var jag och min fina Ida på Arken, museet för modern konst i Köpenhamn. Alltså, jag älskade verkligen utställningarna! India: art now och India:fashion now är de största just nu. Om ni bor eller har vägarna förbi Köpenhamn så får detta inte missas. 
Alla bilder är tagna via instagram, attans att man aldrig tar med kameran när man har den där mobilen. Får bli ändring på det snart!

BLUE RIDGE MOUNTAINS II


trench, halsband, skor och väska-h&m, jeans-monki, keps-second hand


BLUE RIDGE MOUNTAINS

trench, linne och halsband-h&m, byxor-monki, keps-second hand
Hemma efter en helt förträfflig helg i Göteborg. Tapas, Yaki-da, shopping och världens bästa vänner. 

QUIET HOUSES

tröja-second hand, shorts-berlin, t-shirt-perfect tee gina, väska-h&m, skor- new balance, halsband- hoofstore mm.
Vänner, hej. Ni känner ju mig vid det här laget, är borta ibland. Kommer tillbaka ibland. Vill bara att ni ska veta att jag blir så himla glad när jag går in här. Får se fina kommentarer som värmer så mycket mer än ni tror. Känns som jag har fullt upp med att leva just nu, och hinner inte spendera tid framför datorn. Förutom med plugg då.
Allt känns väldigt fint, Köpenhamn, vänner, jobb, träning, fester, god mat osv ni vet. Köpenhamn alltså, är kär. Dock börjar jag förstå att hösten typ är här, och idag är det den första riktiga höstdagen. Jag sitter just i detta nu på en buss som ska ta mig till Göteborg. Där ska jag träffa alla mina fina tjejer hemifrån och det ska bli helt jävla underbart. Jag hoppas verkligen att vi hörs snart. Vill göra massa inlägg om sommaren och vara lite nostalgisk. 

WE ARE ALL MADE OF STARS


klänning- sheinside.com, halsband-lindex, sandaler och väska-h&m
Klänning-här.

NOTHING BRINGS ME DOWNskjorta- romwe, skor- din sko, shorts- paris, halsband-h&m, väska-lindex (gammal)

SUCH GREAT HEIGHTS


Tillbaka i Malmö efter en helg i sommarstugan. Underbart som vanligt. Jag njuter av sommaren in i det sista och bryr mig inte om alla som säger att det är höst. Folk cyklar runt i halsduk och mössa här nere, hallåå det är ju varmt? Jag kör shorts.
På onsdag börjar mina lektioner i Köpenhamn. Att sitta och prata marknadsföring på engelska känns nervöst och svårt, men nödvändigt. Köpenhamn är nog min stad tror jag, vill bo och jobba där är jag blir stooor (typ 1 år?). Idag har jag skrivit in massa nödvändigt i almanackan och bakat knäckebröd. Nu ska jag plugga och sen blir det stan en sväng. Vi hörsss!