BLACK/WHITE

IT WAS ALL YELLOW II

tröja- sheinside här, jacka, ringar och väska- h&m, kjol- weekday, skor- nilson, raybans

IT WAS ALL YELLOW

tröja- sheinside, kjol- weekday, väska- h&m, raybans
 
Hej vänner! Bra helg? Min var fin, köpehamn och dans i fredags och god mat med robin i lördags. Idag har det varit plugg hela dagen, och nu har jag tidinställt lite inlägg för veckan som kommer. Finns inte så mycket tid till bloggen på veckorna. 
 
Ni hittar tröjan här. Puss.

v44

 
Vecka 44. Passerade soluppgångar på Kastrup och kollade in Emporia. Spenderade som vanligt för många timmar i skolan men trivdes rätt bra med det ändå. Fick besök av mamma och pappa och gick ut och åt på favoritrestaurangen. Besökte Louisiana och gjorde glassamlingen lite större. Njöt av att ha havet så nära och fotade kockar i köket. Lagade trerättersmiddag med familjen där det bland annat bjöds på pannacotta och piri piriräkor. Åkte till Helsingborg och fick träffa ett litet kusinbarn.

ALL GOLD AND GREEN II

tröja och jacka- romwe, linne- bik bok, cykelbyxor- lindex, skor- nilson, ringar och väska- h&m

v43

 
Vecka 43. Hängde på CBS mest hela tiden och sysselsatte mig med att fota stora löv (pluggade lite också). Lunchade och startade roligaste kursen hittills. Köpte blommor till Robin och livade upp sovrummet med nya kuddar. Tog med min kurslitteratur till Orkanen och spatserade på malmös gator. Firade både en och två vänners födelsedagar och provade vin. Lyssnade på en gammal goding och njöt av det fina vädret. Lagade mat till Jennifer och såg solen gå upp på balkongen.

ALL GOLD AND GREEN

tröja och jacka- romwe
 
 
Hej vänner. Nu är det en sån där period i skolan igen. En period som kommer att vara tills 19 december. Jag har nämligen fått reda på att jag kommer ha alla fyra tentor, alltså 30 hp, på samma vecka! Vet verkligen inte hur detta ska gå, eftersom det är arbeten och annat som ska göras innan det. Det får helt enkelt lösa sig på något sätt. Annars mår jag bra, jättebra. Jag trivs som fisken i vattnet i Köpenhamn och ser faktiskt inte fram emot att åka tillbaka till Lund i vår. Min sista termin då iof, det känns bra. Det har hänt mycket roligt sedan jag skrev sist. Publicerar säkert ett veckoinlägg snart. Vet inte om ni uppskattar dem, men det gör jag. Då kan man ju komma ihåg allt roligt som har hänt och få lite struktur i alla veckor som annars brukar flyta samman. I helgen blir det dans varvat med plugg, fint det.