DET DÄR VAR FINA DAR

Ska vi uppsummera första delen av semestern lite? Slutade jobbet, solade, fick fina paket. Gick på loppis i folkets park och åt middag på debaser med den överlägset bästa pojkvännen. Åt hamburgare, fotade blommor och träffade bästa vännen som jag inte sett på 1,5 år (hon bor i australien). Åt både en och två och tre finmiddagar hemma hos mig tillsammans med vänner, turistade i Malmö och åkte på dagsutflykt till Falsterbo Skanör. Besökte Falsterbo museum, hittade en musse pigg och var bara allmänt jävla nöjd med livet.

SHEINSIDE

topp-sheinside.com, shorts- levis, skjorta-monki, raybans. Ni hittar toppen här!
Hej vänner! Jag har en sån himla fin semester och känner inte direkt för att blogga, men några inlägg måste göras. Hittills har jag hunnit med Malmö, Säm, Falköping, Lidköping och Göteborg men nu befinner jag mig i sommarstugan på Rossö. Här ska jag tillbringa mina två sista semesterveckor och det känns helt underbart. Idag var vi på ett spa i Strömstad och tränade och badade, imorgon hoppas vi på bra väder! PUSS!

A CLOSER LOOK II

A CLOSER LOOK I

THIS IS A PLACE WHERE I FEEL AT HOME

Några har frågat hur jag bor och om min inredningsstil, så tänkte publicera mina "hemma" bilder igen! Såhär ser det uuut, det kommer även två detaljinlägg! 

THE NYLITE PROJECT

Jag är med i The Nylite Project där jag ska styla dessa Tretorn sneakers. Har fått hem massa färg och grejer så vi får se hur det blir! Gillar dem egentligen som dem är nu, men visar givetvis när jag är klar.

DETAILS

skjorta-go attention, shorts-levis, topp och halsband-h&m, skor-din sko, väska- style by stories

SUMMERTIME

 skjorta-go attention, shorts-levis, topp och halsband-h&m, skor-din sko, väska- style by stories

TÄVLING

 
Dags för tävling i samarbete med Style by Stories! Du har alltså chansen att vinna en valfri produkt på hemsidan upp till 400 kr! Allt du behöver göra är:
1. LIKEA Style by Stories på Facebook här
2. Välj en produkt i webbshoppen som du vill vinna
3. Kommentera i inlägget produkten du valt (namn och länk) samt email
Skriv längs ner i kommentaren att "genom att delta i tävlingen så godkänner jag att få Style by Stories Nyhetsbrev".
Vinnaren dras om två veckor, den 26/7! LYCKA TILL!

WEDNESDAY

LOOK AT EARTH FROM OUTER SPACE

klänning-sheinside.com
Har fått hem en så himla fin klänning med rymdmönster från sheinside, här!
 

SHEINSIDE

klänning-sheinside.com, här.

HEMMA!

klänning-här
Vänner, nu är jag hemma! Jag har varit på Roskilde och haft den bästa veckan på året, som vanligt. Shit, är typ redo att åka tillbaka. Jag har lite bilder jag ska visa, de kommer. Ni kan också titta instagram, där finns massa bilder! Annars är det back to reality och sjukt mycket att göra, jobb och plugg som vanligt. På fredag tar jag dock semester i tre veckor och ska mest hänga i sommarstugan. Uppdaterar nog lite i veckan, så vi hörs snart! PUSS!

STYLE BY STORIES

Närmare titt på väskan! man kan både ha den som clutch och med bandet! Kommer från Style by Stories nya stil "Hip Geisha".
Välkommen Frida!