TIME FLIES

 
Nu är jag hemma i Falköping. Igår gjorde man sista tentan och lämnade Köben och nu sitter man här. Tiden går för fort ibland. Ikväll ska jag träffa alla mina fina tjejer, och på söndag morgon åker jag upp till Sälen för att fira jul. Myyys! Det räcker egentligen med några dagar i Falköping, bara jag får träffa tjejerna så är jag nöjd. Hoppas att ni mår bra, god jul!

MADLADY

tröja- madlady.se, mössa- h&m, kjol- monki
 
Just i detta nu befinner jag mig hos älskade Ida i Kph. Idag blev vi klara med vår fjärde och sista tenta och har därmed jullov. Det känns helt sjukt skönt, men det betyder också att det var min sista dag på CBS. Jag vill inte lämna Köpenhamn för Lund i vår men det tänker vi på ngn annan dag. För idag har vi firat med shopping och bodega -öl och nu blir det mat och mer öl. Man mår, det gör man.
 
På bilden ser ni min nya favvotröja, som ni hittar HÄR!

GLITTER ON THE WET STREETS

glittrigt från romwe

BLUER THAN VELVET WAS THE NIGHT II

jacka- bik bok, tröja, halsband och skor- h&m

COLORFUL II

tröja- sheinside HÄR, byxor- weekday, halsband- h&m, jacka- bok bok

BLUER THAN VELVET WAS THE NIGHT

 

jacka- bik bok, tröja och halsband- h&m

Bilderna togs i lördags. Då var det fortfarande behagligt väder. Igår kom snön och kylan. Går helst inte ut, vilket passar bra eftersom jag endast pluggar och tränar. Det får vara så ett tag framöver. 

COLORFUL

tröja- sheinside HÄR, byxor- weekday, halsband- h&m
 
 

SUDDENLY EVERYTHING HAPPENS

Jag har väl gått i ide lite grann. Fram tills den 19 december. Kommer säkert lite inlägg ibland ändå, så det är fint att ni hänger kvar. Ni får gärna lyssna på en låt så länge, lika fin varje gång. Puss.