FLOWERS II

topp-romwe, shorts och väska- h&m, skor-din sko, halsband-hoofstore

THE NYLITE PROJECT

Jag har ju varit med i The Nylite Project där man skulle styla ett par Tretorn skor. Såhär såg de ut förut och här är resultatet. Ville göra lite batikinspirerat mönster och det blev faktiskt ungefär som jag hade tänkt. Kul grej! 

FLOWERS

topp- romwe, shorts- h&m
Sommaren är faktiskt inte slut än, här nere i Malmö har det varit fint väder i typ två veckor! Därför passar jag på att använda alla sommarplagg, som den här toppen tex. Annars ska jag på introduktionsmöte på Copenhagen Business School idag, det känns helt sjukt att jag börjar plugga där nästa vecka. 

BLACK II

shorts- madlady, avklippt linne-h&m, skor-nelly, glajjor- romwe

NEW BALANCE

Köpte mig ett par New Balance igår, väldigt nöjd över detta!

BLACK

shorts- madlady, avklippt linne-h&m, skor-nelly, glajjor- romwe
Hej! Igår var det 30 grader här i Malmö, helt sjukt varmt och underbart. Vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Idag ska vi ner och titta Loney dear på Malmöfestivalen och köra KB:s popquiz. Fina tider just nu alltså, och snart börjar jag ju plugga i Köpenhamn! Hoppas att ni vill följa med dit i höst. PUSS och vad fint att ni hänger kvar här, det värmer ända in i själen.
Kolla in Madladys sida, älskar typ allt! Shorts-här.

DETAILS

topp och solglasögon- stylegodis, skor- nelly, shorts-levis, halsband-h&m

STYLEGODIS

topp och solglasögon- stylegodis, skor- nelly, shorts-levis, halsband-h&m
Hej vänner! Väääldigt längesen, jag vet! Har varit otroligt mycket att göra det sista. Sommarkurser, jobb och Köpenhamnsfix. Nu börjar det dock lugna ner sig lite och jag hoppas verkligen på att ta tag i bloggen igen denna vecka. Sommaren har varit huuur bra som helst, trots halvbra väder. Roskilde, min sommarstuga, Göteborg, och nu Malmö! Herregud vad varmt det är, vi badar mest hela dagarna. Och går på Malmöfestivalen så klart, många bra band ju. Vi får prata mer i veckan helt enkelt, ville bara visa lite nytt och fint från Stylegodis! Ni hittar toppen här.